Ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης

Ψυκτικός θάλαμος συντήρησης τροφίμων

Οι Ψυκτικοί θάλαμοι Συντήρησης Τροφίμων κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες ...Περισσότερα

Ψυκτικός θάλαμος συντήρησης φρούτων - αγροτικών κηπευτικών

Οι Ψυκτικοί Θάλαμοι Συντήρησης Φρούτων και Κηπευτικών (αγροτικών προϊόντων) κατασκευάζονται ...Περισσότερα
ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ψυκτικός θάλαμος ζαχαροπλαστικής συντήρηση

Οι Ψυκτικοί Θάλαμοι Ζαχαροπλαστικής Συντήρησης κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις ...Περισσότερα

Ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης λουλουδιών - ανθέων φυτών.

Οι Ψυκτικοί Θάλαμοι Συντήρησης Λουλουδιών (άνθεων  και φυτών) κατασκευάζονται σύμφωνα με ...Περισσότερα

Ψυκτικοί θάλαμοι φαρμάκων

 Κάθε Ψυγείο Αποθήκευσης Φαρμάκων που μελετά, κατασκευάζει κι υποστηρίζει τεχνικά ...Περισσότερα

Ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης ιατρικών αποβλήτων - απορριμάτων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων Συντήρησης Απορριμμάτων, όπως και τη ...Περισσότερα

Ψυκτικοί θάλαμοι νεκρών - Ψυγεία νεκρών

Όλα τα -επαγγελματικών προδιαγραφών- Ψυγεία Νεκρών που μελετά, κατασκευάζει κι ...Περισσότερα
microThSynLΗ κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων Συντήρησης πραγματοποιείται με τη χρήση πιστοποιημένων θερμομονωτικών πάνελ πολυουρεθάνης, τύπου σάντουιτς, για την αποθήκευση ή συντήρηση προϊόντων. Καινοτόμα, λειτουργικά, με σεβασμό στην ποιότητα, αξία, το      βάρος και τα λοιπά χαρακτηριστικά του προϊόντος σας, προσαρμόζονται στις απαιτούμενες διαστάσεις. Τα θερμομονωτικά πάνελ συμπιεσμένης πολυουρεθάνης έχουν πυκνότητα 40-42 kg/m3 και πάχος 8 cm-10 cm.

Τα panel είναι ιδανικά τόσο για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων όσο   και χώρων με ειδικές απαιτήσεις σε θερμοκρασία και υγρασία.

Η κατασκευή τους αποτελείται από 2 απόλυτα επίπεδα, λεία ελάσματα πάχους 0,5mm ανά πλευρά, τα οποία στο ενδιάμεσο διαθέτουν μόνωση από πρεσαρισμένη σκληρή αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη, πυκνότητας 40-42 kg/m3. Τα ελασματόφυλλα αποτελούνται από γαλβανισμένη, βαμμένη και πλαστικοποιημένη λαμαρίνα λευκού χρώματος και φέρουν επικάλυψη προστατευτικής μεμβράνης-φιλμ για την ασφαλή μεταφορά τους.

Η καινοτομία των panel που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των ψυκτικών θαλάμων αφορά στο σχεδιασμό τους, μια και οι πλαϊνές κάθετες επιφάνειες κατά τη μεταξύ τους σύνδεση (αρσενικό-θηλυκό) δεν είναι λείες, αλλά έχουν εσοχές κι εξοχές σε τραπέζιο σχήμα, οι οποίες καταφέρνουν να δημιουργήσουν τρία 3 θερμικά φράγματα. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη εφαρμογή μεταξύ τους: Ο ψυχρός αέρας του ψυκτικού θαλάμου αδυνατεί να ακολουθήσει λοξή πορεία κι επιπλέον, δεν καταφέρνει να διαπεράσει το πρώτο θερμικό φράγμα. Έτσι, τα συγκεκριμένα panel αποτελούν την απόλυτη λύση για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης, αφού οι απώλειες ψύξης που καταγράφουν είναι μηδενικές εφόσον τοποθετηθούν σωστά και ελεγχθούν.

Οι πόρτες των ψυκτικών θαλάμων που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμες ιταλικής κατασκευής και στο εσωτερικό τους διαθέτουν μόνωση πολυουρεθάνης . Η κάσα της πόρτας περιφερειακά είναι από ειδικό υλικό PVC ενώ εξωτερικά φέρουν πλαστικοποιημένα χαλυβδόφυλλα με επίστρωση από βαφή PVC.

Πόρτες 4 βασικών τύπων: 

  • ανοιγόμενες
  • συρόμενα
  • χειροκίνητες
  • ηλεκτροκίνητες με τη χρήση μπουτόν ή ασύρματου χειριστηρίου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΑΣ

Το πάχος του φύλλου της πόρτας κυμαίνεται από 6,8 cm έως και 9 cm, ενώ η κάσα είναι κατασκευασμένη από υλικό PVC. Η πόρτα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει και από μέσα με ειδικό φωσφορούχο κλείστρο ασφαλείας, για την ασφάλεια του χρηστή. Όλες οι ανοιγόμενες πόρτες συνοδεύονται από κλειδαριά. Στο εσωτερικό της πόρτας τοποθετούμε κουρτίνα από διαφανείς λωρίδες PVC με ανοξείδωτο οδηγό στήριξης, ώστε να αποφύγουμε τυχόν απώλεια ψύξης κατά το άνοιγμα της πόρτας ή τοποθετούμε αεροκουρτίνα στο εξωτερικό της πόρτας του ψυκτικού θαλάμου.

Το δάπεδο των ψυκτικών θαλάμων είναι ενισχυμένο κι αποτελείται από συμπιεσμένη πολυουρεθάνη πάχους 8-10 εκατοστών. Έχει πυκνότητα τουλάχιστον 40 kg/m3 και φέρει επικάλυψη από αντιολισθητικά φύλλα PLYWOOD, με φαινολική επίστρωση, ικανά για μεγάλα φορτία (2000 Kg/m2). Το δάπεδο διατίθεται σε δυο χρώματα: γκρι και σκούρο καφέ. Είναι πιστοποιημένο καθώς κι εγκεκριμένο για τοποθέτηση/χρήση στις Βιομηχανίες Τροφίμων.

Η σύνδεση των πάνελς με ειδικά τεμάχια καθώς και η χρήση μονωτικών υλικών σε όλες τις οριζόντιες αλλά και κάθετες γωνίες, καθιστούν τον ψυκτικό θάλαμο συμπαγή. Επιπλέον δημιουργούν λαβύρινθο χωρίς θερμογέφυρες, με αποτέλεσμα να μηδενίζονται οι απώλειες ενέργειας και να προστατεύεται το υλικό της πολυουρεθάνης από την υγρασία. Τα ειδικά τεμάχια σύνδεσης είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο κι έχουν επικάλυψη από προφίλ κουρμπέ πλαστικού, για τον εύκολο καθαρισμό και την αποφυγή μικροβίων και μυκήτων. Συνεπώς, πληρούνται απόλυτα οι απαιτούμενες υγειονομικές διατάξεις όπως και οι προδιαγραφές της Ε.Ε..


ΤΥΠΟΙ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Πιστοποιημένα και Διεθνώς Αναγνωρισμένα Εργοστάσια Κατασκευής

Οι ψυκτικοί θάλαμοι συνδέονται με τον κατάλληλο ψυκτικό εξοπλισμό (αεροψυκτήρας, ψυκτικό μηχάνημα) και με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (ηλεκτροψυκτικός πίνακας) που είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές , με υλικά αξιόπιστων οίκων και φέρουν πιστοποίηση CE.


Ο Ψυκτικός Εξοπλισμός προέρχεται από αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους, όπως είναι οι: BITZER, L'UNITE HERMETIQUE, COPELAND, SCROLL BOCK GUNTNER, GEA KUBA, FRIGA BOHN.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, με πιστοποίηση 2067 κατηγορίας 1  για την χρήση φθοριούχων αέριων - φρεον . Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις γεγονός που διασφαλίζει ότι τα εργα μας τηρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές ελέγχου αλλά και στην ορθή τήρηση των πρότυπων (HACCP και ISO 9001).

Ο θάλαμος συντήρησης παραδίδεται στον πελάτη σε πλήρη και άριστη λειτουργία.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΕΛΑΣΜΑΤΩΝ

Χάλυβας Α’ ποιότητας ψυχρής εξέλασης (DKP), τύπου Fepo 2G κατά EURONORM 10142-’92

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ : 300 MPA με όριο διαρροής 335 – 380 Ν/mm2ΣΥΝΟΛΙΚΟ

ΠΑΧΟΣ ΕΛΑΣΜΑΤΟΣ : 0,43mm-1.00mm ( ανάλογα με τo μήκος των panel), ανοχές ( Ε/Ν 10142/00)

ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑΤΟΣ ΕΛΑΣΜΑΤΟΦΥΛΛΩΝ

Εν θερμώ (Hot-Dip Zin Coated) με βάρος γαλβανίσματος 275gr/m2, σύμφωνα με EURONORM 10142-’92 και στις δύο πλευρές κάθε ελασματόφυλλου

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΦΗΣ

Μη τοξική, αντιμυκητιακή, πλαστικοποιημένη βαφή φούρνου, πάχους 20-35 μικρών για την εξωτερική επιφάνεια και βάση από primer πολυεστερικής βάσης, κατάλληλη για την τέλεια επαφή της πολυουρεθάνης από την εσωτερική πλευρά, πάχους 8-10 μικρών

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ