Τεχνική Υποστήριξη

[mp_row] [mp_span col="12"] [mp_row_inner] [mp_span_inner col="12"]

supportΗ σχέση μας με τους πελάτες μας δεν σταματά κατά την παράδοση του έργου. Είμαστε σε επαφή, πάντοτε διαθέσιμοι και έτοιμοι να υποστηρίξουμε τεχνικά και να επέμβουμε σε τυχόν βλάβες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στην General Freezer συνεργαζόμαστε με τους πλέον αξιόπιστους και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους, στην προμήθεια μηχανημάτων και προϊόντων κατασκευής, γεγονός που ενισχύει την μακροβιότητα και καλή απόδοση των έργων μας.

Από καταστήματα έως βιοτεχνίες και βιομηχανίες, έχουμε την τεχνογνωσία και υποδομή, ώστε να υποστηρίξουμε πλήρως τα έργα μας και μετά την πώληση, με άμεση τεχνική παρέμβαση. Παρέχουμε προς τους πελάτες μας service 24/7 και αμεσότατη υποστήριξη από τους επαγγελματίες, πιστοποιημένους ηλεκτροψυκτικούς μας. Επιπλέον, έγκαιρη είναι η ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που προσφέρεται από τα υποκαταστήματά μας σε Σάμο και Κεφαλονιά, σε τοπικό επίπεδο. Αξιόπιστα και οικονομικά.

Επιπλέον, οι ψυκτικοί θάλαμοι που κατασκευάζουμε και παραδίδουμε, καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης δίνεται το σχετικό έγγραφο.


 

 

General Freezer τηλεφωνα service


 

[/mp_span_inner] [/mp_row_inner] [mp_row_inner] [mp_span_inner col="12"] [mp_wp_widgets_area sidebar="footer-sidebar-5" margin="none,none,none,none"] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner] [/mp_span] [/mp_row]