Εταιρικό Προφίλ

25 χρόνια στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και του κλιματισμού με συνέπεια και υπευθυνότητα

generalFreezerΣτην GeneralFreezer δραστηριοποιούμαστε για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο της Επαγγελματικής Ψύξης και του Κλιματισμού. Με πανελλαδική εμβέλεια κι έχοντας αναλάβει έργα ακόμη και εκτός Ελλάδας (Γερμανία ,Γαλλία , Κωνσταντινούπολη), είμαστε σε θέση ευέλικτα, υπεύθυνα και νευραλγικά να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ειδικευόμαστε στη Μελέτη και Κατασκευή ολοκληρωμένων Ψυκτικών Θαλάμων. Η καρδιά τους, το ψυκτικό μηχάνημα και ο ηλεκτροψυκτικός πίνακας αυτοματισμού φέρουν πιστοποίηση από το Υπουργείο Βιομηχανίας καθώς και σήμανση CE, ενώ είναι κατά τέτοιο τρόπο εξοπλισμένοι, ώστε να εξοικονομούν ενέργεια. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη Διαμόρφωση Χώρων Υψηλής Υγιεινής σημασίας, ακόμη και ιδιαίτερης δόμησης, στις επιθυμητές διαστάσεις και για την απαιτούμενη χρήση. Τέλος, ασχολούμαστε τόσο με τη Μελέτη όσο και με την Προμήθεια κι Εγκατάσταση Ψυκτικών Μηχανημάτων νέας τεχνολογίας.


Έχουμε φροντίσει να προστατέψουμε τα έργα μας και κατ’επέκταση τους πελάτες μας, πιστοποιώντας την ποιότητα και το ανθρώπινο δυναμικό μας κι αποδεικνύοντας το τελικό αποτέλεσμα με τη χρήση θερμικής κάμερας, αλλά και κάνοντας χρήση επιπλέον επαγγελματικών μέτρων, που αποδεικνύουν την καταλληλότητά μας. Σε κάθε μας έργο χρησιμοποιούμε επώνυμα, καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και προϊόντα κατασκευής, τα οποία προέρχονται από αξιόπιστους και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους.


    Εξοικονόμηση ενέργειας με εγκαταστάσεις υψηλής απόδοσης

    24ωρο Service με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

    Κατασκευές με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον

    Βάση διεθνών κανονισμών HACCP

    Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας

    Ποιοτικός έλεγχος

    Εγγυημένο αποτέλεσμα και έλεγχος με θερμική κάμερα


Εμπιστευόμαστε τις κορυφαίες ιταλικές πόρτες των οίκων MTH και FORIS INTEX, τα άριστα μηχανήματα της γαλλικής L'UNITE HERMETIQUE και FRIGA-BOHN καθώς και των γερμανικών οίκων  BITZERGEA Küba,  COPELAND  και  GUNTNER. Δουλεύουμε με Πιστοποιημένους Πίνακες Αυτοματισμού ελληνικής κατασκευής, διεθνούς αποδοχής. Τα Ειδικά Πάνελ για την κατασκευή των ψυκτικών θαλάμων είναι ελληνικής αλλά και ιταλικής προέλευσης, από πιστοποιημένα εργοστάσια κατασκευής. Επίσης αναλαμβάνουμε τη μελέτη και τοποθέτηση ειδικών μονάδων καθαρισμού και αποστείρωσης του αέρα, με τεχνολογία UVC και plasma, από τον γερμανικό οίκο BÄRO

GmbH & Co, για τους ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και τους χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Τα δύο παραρτήματά μας σε Σάμο και Κεφαλονιά, που στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους, καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες τόσο στα συγκεκριμένα νησιά όσο και στην άμεση περιφέρεια. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη κι επέκταση του δικτύου μας, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ακόμη πιο ευρεία τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.