Πλεονεκτήματα

Στην GeneralFreezer σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας, μεγάλους και μικρότερους, όπως και τα projects που παραδίδουμε. Έχοντας ως φιλοσοφία μας ότι κάθε εξάρτημα, συνδεσμολογία, μηχάνημα κι εγκατάσταση που ολοκληρώνεται από εμάς πρέπει να είναι άψογα, να έχουν τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής, απόδοση, εφαρμογή κι εξοικονόμηση ενέργειας, έχουμε φροντίσει και διασφαλίσει την ποιότητα των έργων μας με πολλαπλούς τρόπους.

 

Η επιτυχημένη μας παρουσία εδώ και 25 πλέον χρόνια με ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της Επαγγελματικής/Βιομηχανικής Ψύξης και Κατασκευής Ψυκτικών Θαλάμων Συντήρησης και Κατάψυξης, φαίνεται και αποδεικνύεται κάθε φορά, σε κάθε μας μελέτη κι εγκατάσταση.


thermalCameraLogoΑυτό που λείπει από την αγορά Κατασκευής Ψυκτικών Θαλάμων: Η χειροπιαστή εξακρίβωση, απόδειξη και διασφάλιση σωστής κατασκευής του ψυκτικού θαλάμου που σας παραδώσαμε, το «μυστικό μας όπλο» εδώ και χρόνιαΕπιτόπου και  ενώπιόν σας πραγματοποιούμε πλήρη έλεγχο στον ψυκτικό θάλαμο που κατασκευάσαμε, με τη βοήθεια θερμικής κάμερας. Αποδεικνύουμε με χειροπιαστά στοιχεία τη στεγανότητα, σωστή συνδεσμολογία, απόλυτη εφαρμογή και μόνωση του ψυκτικού σας θαλάμου. Η θερμική κάμερα εντοπίζει τυχόν απώλειες ψύξης σε όλα τα σημεία και σε κάθε σύνδεση, όπως στις γωνίες, στο δάπεδο, την οροφή και την πόρτα. Συνεπώς, διασφαλίζουμε πως δεν υπάρχει απολύτως καμία εισροή θερμικών φορτίων στον ψυκτικό θάλαμο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας όχι μόνο από τα ίδια τα ψυκτικά μηχανήματα αλλά επιπλέον, από την ορθή κατασκευή κι άρα από τη σωστή λειτουργία τους.
generaliInsuranceLogo

Ασφαλίζουμε με συμβόλαιο επαγγελματικής αστικής ευθύνης όλα μας τα έργα! Είμαστε υπεύθυνοι, περήφανοι και οι μόνοι στο χώρο μας που προβαίνουμε σε αυτή την ενέργεια.

pistopoihseisLogoΠιστοποίηση Υπηρεσιών  ISO 9001:2000 Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο πιστοποιεί τη διασφάλιση ποιότητας και διαχείρισης των προϊόντων μας.

Πιστοποίηση  Προσωπικού 303 / 2008  που αφορά την εφαρμογή του κανονισμού 517 / 2014 της ευρωπαϊκής ένωσης. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες με πιστοποιητικό καταλληλόλητας στην κατηγορία 1 για διαχείριση φθοριούχων αερίων . H πιστοποίηση 303 αφορά στην καταλληλότητα προσωπικού σχετικά με τη στεγανότητα, τον έλεγχο και την εγκατάσταση των ψυκτικών μηχανημάτων, σχετικά με την ανάκτηση των ψυκτικών υγρών (φρέον) καθώς και αναφορικά με την εξυπηρέτηση πελατών και τη συντήρηση των ψυκτικών εγκαταστάσεων.

featuresLCΗ επαγγελματική μας ομάδα αποτελείται από πιστοποιημένους τεχνικούς, ενώ συγκαταλέγεται στο δυναμικό μας και συνεργαζόμαστε με έμπειρο χημικό μηχανικό του Ε.Μ.Π., μέλος του Τ.Ε.Ε., ο οποίος συνεισφέρει στην άρτια λειτουργία της GeneralFreezer ως:

 • Σύμβουλος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
 • Σύμβουλος Υγιεινής κι Ασφάλειας Τροφίμων
 • Διαπιστευμένος στη σύνταξη κι εφαρμογή HACCP
 • Επιθεωρητής Ασφάλειας Τροφίμων

Με τη συνδρομή του, είμαστε σε θέση να παρέχουμε:

 • HACCP
 • ISO 22000
 • Πυρασφάλεια
 • Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις
 • Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
 • Διαχείριση Απορριμμάτων & Υγρών Αποβλήτων
 • Σχεδιασμό Βιολογικών Καθαρισμών Μικρής Κλίμακας
 • Σχέδιο Ασφάλειας Νερού
 • Σχέδιο Ασφάλειας Νερού σε Συστήματα Ψύξης Ξενοδοχειακών Μονάδων για πρόληψη κι αντιμετώπιση εμφανίσεως Legionella

Όλα τα έργα μας στη Βιομηχανία Τροφίμων, από τη μελέτη και σχεδίαση ψυκτικών εφαρμογών μέχρι την κατασκευή και διαμόρφωση χώρων υψηλής υγειονομικής σημασίας, τηρούν στο ακέραιο τις Οδηγίες HACCP.