Ψυκτικός Θάλαμος Κατάψυξης Ειδών Ζαχαροπλαστικής

microFrZaxarL

Οι Ψυκτικοί Θάλαμοι Κατάψυξης Ζαχαροπλαστικής κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες που έχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα. Τα ψυκτικά μηχανήματα είναι πλήρως μελετημένα κι επιλεγμένα, ώστε να εξοικονομούν ενέργεια και να καλύπτουν τις ανάγκες των προϊόντων κατάψυξης, τόσο σε θερμοκρασία όσο και σε υγρασία.

Λύσεις με προδιαγραφές HACCP και πρότυπο ISO
Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνουμε καλύπτουν στο έπακρο όλες τις προδιαγραφές HACCP, φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ορθή εφαρμογή του πρότυπου ISO 22000.
Ενδεικτικές Θερμοκρασίες Κατάψυξης Ειδών Ζαχαροπλαστικής
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ °C ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ % ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ -23 75 - 85 12 ΜΗΝΕΣ
ΑΥΓΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ  -18 - 1 ΧΡΟΝΟΣ+
ΑΥΓΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ -18 - 1 ΧΡΟΝΟΣ+
ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ -18 +1 40 6 - 12 ΜΗΝΕΣ
ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ marshmallows -18 +1 65 3 - 9 ΜΗΝΕΣ
ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ peanut brittle -18 +1 40 1,5 - 6 ΜΗΝΕΣ
ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ fudge -18 +1 65 6 - 12 ΜΗΝΕΣ
ΠΑΣΤΕΣ - ΤΟΥΡΤΕΣ -6 +2 75 2 -10 ΗΜΕΡΕΣ