Ψυκτικά συγκροτήματα

microSygkrotimataL

Aναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευή ολοκληρωμένων ψυκτικών συγκροτημάτων, επαγγελματική λύση που απευθύνεται στις επιχειρήσεις εκείνες που διαθέτουν επαγγελματικά ψυγεία ή παραπάνω από έναν ψυκτικούς θαλάμους.

Πλεονεκτήματα
Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας κατασκευής είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και η πιο αποτελεσματική υποστήριξη του ψυκτικού εξοπλισμού, σε περίπτωση τυχόν βλάβης. Πολύ πρακτικά, ακόμη κι αν παρουσιαστεί πρόβλημα στον ένα συμπιεστή, το ψυκτικό συγκρότημα είναι διασφαλισμένο και συνεχίζει ανεμπόδιστα τη λειτουργία του, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται θεαματική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε ψυγείο ή ψυκτικό θάλαμο, σε σύγκριση με τα αυτόνομα ψυκτικά μηχανήματα.

Οι συμπιεστές είναι των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού όπως BITZER, COPELAND, L’ UNITE , BOCK ,

Οι μηχανισμοί των ψυκτικών συγκροτημάτων ανήκουν σε επώνυμους, διεθνείς οίκους, όπως είναι οι DANFOSS, ALCO και CASTEL .

Συμπιεστές Νέας Τεχνολογίας : COPELAND DIGITAL SCROLL Συμπιεστές Νέας Τεχνολογίας : COPELAND DIGITAL SCROLL

Ιδανική πρόταση για εγκαταστάσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους

Οι συμπιεστές Copeland Scroll Digital σχεδιάστηκαν για να δώσουν λύσεις σε ψυκτικές εφαρμογές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, αντικαθιστώντας τα συγκροτήματα πολλών συμπιεστών. Η τεχνολογία Digital Scroll επιτρέπει τη συνεχή μεταβολή της ψυκτικής απόδοσης, με αποτέλεσμα την βέλτιστη προσαρμογή στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης επιτυγχάνοντας συνάμα τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης.

ΣχεδιασμόςΠλεονεκτήματαΠαροχέςΕξοικονόμιση Ενέργειας
Οι συμπιεστές Copeland Scroll Digital σχεδιάστηκαν για να δώσουν λύσεις σε ψυκτικές εφαρμογές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, αντικαθιστώντας τα συγκροτήματα πολλών συμπιεστών. Η τεχνολογία Digital Scroll επιτρέπει τη συνεχή μεταβολή της ψυκτικής απόδοσης, με αποτέλεσμα την βέλτιστη προσαρμογή στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης επιτυγχάνοντας συνάμα τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό απόδοσης. 
Οι μέχρι πρότινος, παραδοσιακές λύσεις στο πρόβλημα της μεταβαλλόμενης επιθυμητής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αποτελούσαν πολύπλοκο ζήτημα και παρουσίαζαν πολύ συχνά, προβλήματα αξιοπιστίας. Η Emerson Climate Technologies παρουσίασε την μοντέρνα λύση του συμπιεστή, που ακούει στο όνομα Copeland  Digital Scroll, παρουσιάζοντας μια σειρά συμπιεστών μέσων και χαμηλών θερμοκρασιών με πλεονεκτήματα που δεν απαντώνται σε καμία από τις εναλλακτικές προτάσεις.
- Απόλυτη προσαρμογή της απόδοσης και της κατανάλωσης ενέργειας στο  απαιτούμενο φορτίο.
- Συνεχή μεταβολή απόδοσης από 10% σε 100%.
- Ακριβή έλεγχο της πίεσης αναρρόφησης με αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
- Διατήρηση της σχετικής υγρασίας των ψυκτικών θαλάμων σε σταθερά επίπεδα,  χάρη στη σταθερή θερμοκρασία εξάτμισης.
- Άριστη επιστροφή λαδιών χωρίς ποτέ να επιβραδύνεται ή να διακόπτεται η ροή του λαδιού.
- Ικανότητα λειτουργίας σε θερμοκρασίες συμπύκνωσης 10 βαθμούς χαμηλότερες από εκείνες στις οποίες μπορούν να λειτουργήσουν οι εμβολοφόροι συμπιεστές, με αποτέλεσμα την οικονομικότερη λειτουργία κατά τους χειμερινούς μήνες.
- Ενσωματωμένο θερμικό για προστασία από υψηλές θερμοκρασίες κατάθλιψης.
- Δυνατότητα έλεγχου με σειρά ηλεκτρονικών οργάνων controllers Alco, τους οποίους ανέπτυξε η Εmerson ειδικά για τους συμπιεστές Digital. 
Σε μια εποχή που η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί προτεραιότητα ζωτικής σημασίας, η νέα τεχνολογία που ακούει στο όνομα Copeland Digital Scroll προσφέρει σημαντικά υψηλότερο βαθμό απόδοσης, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς εμβολοφόρους συμπιεστές. Η ικανότητα προσαρμογής στην απόδοση που απαιτεί η εγκατάσταση σε κάθε φάση, επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της πίεσης αναρρόφησης και συνάμα βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του συστήματος. Η μεταβολή της απόδοσης είναι συνεχής από 10% έως 100% και όχι σταδιακά, όπως συμβαίνει με τις συμβατικές λύσεις. Σε αντίθεση με τις παλιές προτάσεις, τα προτερήματα είναι εμφανή τόσο στο περιβάλλον όσο και στο… λογαριασμό της ΔΕΗ. 
Τεχνολογία Ημίκλειστων Συμπιεστών COPELAND STREAM Τεχνολογία Ημίκλειστων Συμπιεστών COPELAND STREAM

Αποτελεί ιδανική πρόταση για εγκαταστάσεις μεγάλου και πολύ μεγάλου μεγέθους

-Για εφαρμογές όπου απαιτείται η τυχόν επισκευή  του συμπιεστή.
-Ιδανική λύση για εφαρμογές με κεντρικό μηχανοστάσιο.
-Εξαιρετική λύση για εφαρμογές σε μεγάλες ψυκτικές εγκαταστάσεις.
-Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά για προηγμένη προστασία και διαγνώσεις.

Τα 5 κύρια πλεονεκτήματα της Τεχνολογίας Stream

ΔιαγνώσειςΑποδοτικότηταΠολλά Ψυκτικά υγράΡύθμιση απόδοσηςΧαμηλός Θόρυβος
Η τεχνολογία των διαγνώσεων CORESense βοηθά τον ψυκτικό εξοπλισμό να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 
Οι μοναδικής τεχνολογίας βαλβιδοφόρες πλάκες καθιστούν τον stream 10% περισσότερο αποδοτικό από οποιονδήποτε άλλο συμπιεστή, με αποτέλεσμα να μειώνεται το λειτουργικό κόστος της εγκατάστασης και της εκπομπής ρύπων διοξειδίου στο περιβάλλον. 
Οι μοναδικής τεχνολογίας  βαλβιδοφόρες πλάκες καθιστούν τον stream έναν συμπιεστή για χρήση με πολλά ψυκτικά υγρά. Μοντέλο, που ταιριάζει σε όλες τις εφαρμογές χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. 
Mε την τεχνολογία Digital ή με τη χρήση Inverter, ο συμπιεστής stream γίνεται η πιο εύκολη επιλογή για συνεχή ρύθμιση της απόδοσης. 
Με την τεχνολογία του ηχομονωτικού κελύφους, ο stream αποτελεί τον πιο αθόρυβο συμπιεστή στην αγορά για εκείνες τις εφαρμογές, για τις οποίες ο θόρυβος είναι κρίσιμη παράμετρος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ