«Τα καραμανλίδικα του Φάνη»

«Τα καραμανλίδικα του Φάνη» / ΑΡΑΠΙΑΝ
(κέντρο Αθήνας)

karamanlidikaΖητούμενο : Εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί η γνωστή εταιρεία πώλησης αλλαντικών και τυροκομικών ΑΡΑΠΙΑΝ. Μας ανέθεσε τη μελέτη και το σχεδιασμό  ενός ακόμη νέου καταστήματος, σχετικά με τη διάταξη των καλαίσθητων ψυγείων-βιτρινών αλλαντικών και τυροκομικών, καθώς και τη μελέτη αλλά και κατασκευή ενός ψυκτικού θαλάμου συντήρησης αλλαντικών. Επίσης, ο πελάτης μας ζήτησε την προμήθεια κι εγκατάσταση 2 ψυγείων συντήρησης, τύπου πάγκου, για την εσωτερική κουζίνα του καταστήματος, μια και ο μισός χώρος λειτουργεί ως μεζεδοπωλείο. Τέλος, αποτέλεσε αυτονόητη λύση για εμάς αλλά υπήρξε κι επιθυμία του πελάτη, η τοποθέτηση ενός κεντρικού ψυκτικού συγκροτήματος συντήρησης, ικανό να εξοικονομήσει ενέργεια και να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του καταστήματος σε ψύξη, με περιθώριο για έναν ακόμη ψυκτικό θάλαμο συντήρησης, μελλοντικά.


 Επίπεδο Δυσκολίας : Προτείνοντας τις ιδανικότερες λύσεις, χειριστήκαμε με επαγγελματισμό και εμπειρία την πολυπλοκότητα των ψυκτικών απαιτήσεων και την πολυμορφία που παρουσίασαν τα ψυγεία (βιτρίνες, ψυγεία κουζίνας, ψυκτικοί θάλαμοι).

Διαχείριση : Κάναμε πλήρη ηλεκτρομηχανολογική μελέτη σε όλο το κομμάτι του εξοπλισμού και παρουσιάσαμε 2 εναλλακτικές προτάσεις σε ψυγεία-βιτρίνες. Εισαγάγαμε τα ψυγεία αλλαντικών από κορυφαίο ιταλικό οίκο. Τοποθετήσαμε ειδικό φωτισμό φθορίου από τον γερμανικό οίκο BÄROGmbH & Co, για την άψογη προβολή-προώθηση των προϊόντων. Αναλάβαμε την κατασκευή ενός ψυκτικού θαλάμου συντήρησης αλλαντικών, καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση δύο ψυγείων (τύπου πάγκος) για την εσωτερική κουζίνα. Τέλος, τοποθετήσαμε ένα κεντρικό ψυκτικό συγκρότημα συντήρησης, το οποίο κάλυψε με απόλυτη επιτυχία όλες τις απαιτήσεις σε ψύξη. Τα «Καραμανλίδικα του Φάνη»  που εξοπλίσαμε, απέδειξαν για ακόμα μια φορά την αποτελεσματικότητά μας όπως και το εύρος των δυνατοτήτων μας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον πελάτη .


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ