Βιομηχανία Αλλαντικών ΝΙΚΑΣ

Βιομηχανία Αλλαντικών ΝΙΚΑΣ για τη φύλαξη και διακίνηση των παγωτών HAAGEN DAZS
(εγκαταστάσεις: Αγ.Στέφανος Αττικής)

nikasΖητούμενο : Μας ζητήθηκε η σωστή κατασκευή του ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης  λόγω ιδιαιτερότητας των προϊόντων. Τέλος, επιφορτιστήκαμε με την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής ψυκτικής εγκατάστασης, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα, αξία και ποιότητα των προϊόντων σε περίπτωση τυχόν βλάβης.

Επίπεδο Δυσκολίας : Αποτελεί κοινή γνώση πως, όταν το παγωτό λιώσει, δεν ξαναπαγώνει. Ως εκ τούτου, έπρεπε να είναι άρτια και πολύ καλά μελετημένη η όλη εφαρμογή και εύστοχη η επιλογή των ψυκτικών συγκροτημάτων.


Διαχείριση : Επιλέξαμε panel πολυουρεθάνης, ιδανικά τόσο σε πάχος μόνωσης όσο και σε πάχος εξωτερικής λαμαρίνας. Ολοκληρώσαμε με εξαιρετική προσοχή την όλη εγκατάσταση, όπως πράττουμε και σε κάθε κατασκευή ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης και συντήρησης. Ελέγξαμε με τη χρήση θερμικής κάμερας ολόκληρη την κατασκευή μας.

Χρησιμοποιήσαμε 2 ανεξάρτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις στον ίδιο ψυκτικό θάλαμο κατάψυξης, ώστε να διασφαλίσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το προϊόν φύλαξης από καταστροφή, σε περίπτωση βλάβης. Τέλος, τοποθετήσαμε σύστημα 24ωρου ελέγχου θερμοκρασιών κι επίβλεψης λειτουργίας του ψυκτικού θαλάμου μέσω internet.

 

Τα θετικά σχόλια και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από το έργο που παραδώσαμε, μας δίνουν το δικαίωμα να βάλουμε σε ακόμα ένα έργο μας  τη σφραγίδα της επιτυχίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ