Ι. ΚΑΛΥΒΗΣ

 Ι. ΚΑΛΥΒΗΣ (Κεντρική Λαχαναγορά Αγ.Ι.Ρέντης)
kalivis

Ζητούμενο : Μας ζητήθηκε η αποξήλωση του παλιού ψυκτικού θαλάμου φρούτων και λαχανικών, η κατασκευή 2 ψυκτικών θαλάμων για φρούτα και 1 ψυκτικού θαλάμου για λαχανικά-οπωροκηπευτικά, καθώς και η επένδυση-μόνωση του περιβάλλοντα χώρου με πάνελ πολυουρεθάνης, ώστε να πιστοποιηθεί η εταιρεία με HACCP.

Επίπεδο Δυσκολίας : Ο πελάτης μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που προέκυψαν από τη χρήση του παλιού ψυκτικού θαλάμου φρούτων και λαχανικών, τόσο σε σχέση με την κατανάλωση ρεύματος όσο και με την μη ορθή συντήρηση των προϊόντων.

Διαχείριση : Προβήκαμε σε μελέτη του διαθέσιμου χώρου και κατασκευάσαμε 2  ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης φρούτων και 1 ψυκτικό θάλαμο συντήρησης  λαχανικών. Επιπλέον προχωρήσαμε σε διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου χρησιμοποιώντας panel πολυουρεθάνης.

Εγκαταστήσαμε ψυκτικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Επιλέξαμε και τοποθετήσαμε αεροψυκτήρες, κατάλληλους για την αποθήκευση των συγκεκριμένων προϊόντων.

Παραδώσαμε το έργο που αναλάβαμε σε άριστη λειτουργία και με τέλειες συνθήκες φύλαξης των φρούτων και των λαχανικών, σε επίπεδο υγρασίας και θερμοκρασίας, αλλά και με άψογη αισθητική. Ο πελάτης μας έμεινε πλήρως ικανοποιημένος.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ  ΦΡΟΥΤΩΝ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ