ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ – ΨΥΓΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ | ΨΥΓΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.

psigeiaEurophsΖητούμενο : Η εταιρεία ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ αναλαμβάνει την εισαγωγή, επεξεργασία και πώληση κατεψυγμένων αλιευμάτων. Έχοντας γνώση του έργου μας συνολικά, των επιτυχημένων μας ψυκτικών εγκαταστάσεων και τιμώντας την μακρόχρονη συνεργασία μας, μας ανέθεσε την κατασκευή ενός ψυκτικού θαλάμου (φούρνος κατάψυξης).

Επίπεδο Δυσκολίας : Για εμάς, αποτέλεσε πρόκληση η ανάγκη για άμεση κατάψυξη πολλών τόνων χταποδιών (από θερμοκρασία εισόδου τους στους +7°C σε θερμοκρασία εξόδου στους -35°C). Δεν υπήρχε το παραμικρό περιθώριο λάθους ή απόκλισης, αφού το ενδεχόμενο μιας όχι άμεσης κατάψυξης είναι εμφανές στο συγκεκριμένο προϊόν∙ εφόσον δεν έχει καταψυχθεί σωστά το χταπόδι, αποκτά ένα απαλό ροζ χρώμα στην επιφάνειά του.

Διαχείριση : Μελετήσαμε σε βάθος το πρόβλημα και με την κατάλληλη επιλογή ψυκτικού συγκροτήματος και κατάλληλου αεροψυκτήρα -σε συνδυασμό με τον ηλεκτροψυκτικό πίνακα αυτοματισμού-, κατορθώσαμε την άμεση κατάψυξη του προϊόντος, αλλά και την ασφαλή λειτουργία της ψυκτικής εγκατάστασης, με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις επιλογές μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ - ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ - ΤΟΥΝΕΛ