Σούπερ Μάρκετ, μέλος του ομίλου ΑΣΤΕΡΑΣ

Σούπερ Μάρκετ, μέλος του ομίλου ΑΣΤΕΡΑΣ

asteras

Ζητούμενο : Ο πελάτης μας, με έδρα τη Σάμο, ζήτησε την ανανέωση του supermarket με ψυγεία νέας τεχνολογίας και τη μελέτη, σχετικά με την πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας από την τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων. Αναφορικά με την εξοικονόμηση ενέργειας, μας ζήτησε πλήρη έρευνα και παρουσίαση όλων των διαθέσιμων επιλογών σε ψυκτικά συγκροτήματα νέας τεχνολογίας, καθώς και των πλεονεκτημάτων κι ενδεχόμενων μειονεκτημάτων τους.


Επίπεδο Δυσκολίας : Η αναβάθμιση των ψυκτικών εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας υπήρξαν συνισταμένες, τις οποίες οργανωμένα και με τεχνογνωσία φέραμε εις πέρας προς όφελος του πελάτη.

Διαχείριση : Πραγματοποιήσαμε λεπτομερή έλεγχο στο κατάστημα και σημειώσαμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ενδιέφεραν τον πελάτη, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι λειτουργικά ορθό, αισθητικά ικανοποιητικό και πράσινο (εξοικονόμηση ενέργειας).

Προχωρήσαμε σε πλήρη ηλεκτρομηχανολογική μελέτη για την ψυκτική εγκατάσταση, αλλά και για την κατανάλωση ρεύματος ανά περίπτωση, και παρουσιάσαμε όλες τις δυνατές επιλογές.

exoikonomishEnergeiasΕισαγάγαμε από κορυφαίο ιταλικό οίκο ψυγεία όρθια, τύπου self service και ολοκληρώσαμε με επιτυχία την κατασκευή 1 ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης.  Επιλέξαμε ψυκτικά συγκροτήματα νέας τεχνολογίας κατάλληλα για τις απαιτήσεις του πελάτη τόσο σε ψυκτική ισχύ όσο και σε χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Η επιλογή μας σε λειτουργικά όσο και καλαίσθητα ψυγεία, η ψυκτική εγκατάσταση που επιλέξαμε και διαμορφώσαμε, όπως και οι χαμηλοί λογαριασμοί ρεύματος με ποσοστό εξοικονόμησης 35%, ικανοποίησαν απόλυτα τον πελάτη που μας εμπιστεύτηκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ