Ψυκτικοί πίνακες αυτοματισμού

microPinakesLΟι ηλεκτροψυκτικές πίνακες αυτοματισμού που χρησιμοποιούνται στο GeneralFreezer τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, τη σωστή κατασκευή αλλά και τη χρήση κατάλληλου στεγνού κιβωτίου για την τοποθέτηση των υλικών.

Αυτό αποδεικνύεται από την πιστοποίηση από το Υπουργείο Βιομηχανίας που τους χαρακτηρίζει, όπως και από την σήμανση CE που φέρουν.

Επιπλέον ΟΙ Πίνακες Αυτοματισμού που εμπιστευόμαστε ΓΙΑ τους ψυκτικούς θαλάμους, διαθέτουν ψηφιακό θερμοστάτη-Θερμόμετρο υψηλής Ποιότητας, όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις λειτουργίας  (Οπως ΕΙΝΑΙ ο επιτηρητής ασυμμετρίας φάσεων ), θερμικά Ασφαλείας ΤΟΥ ψυκτικού μηχανήματος, θερμοστάτη ασφάλειας της απόψυξης, καθώς ΚΑΙ αυτοματισμό ενεργοποίησης-απενεργοποίησης του ψυκτικού μηχανισμού, του φωτισμού και των ανεμιστήρων του ψυκτικού θαλάμου με το άνοιγμα της πόρτας.

 

Εξοπλίζουμε τα ηλεκτροψυκτικά μας πίνακες με 2 υλικά εξαιρετικής σημασίας, τα οποία συμβάλλουν στη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας:

  • Η λειτουργία Soft Starter συμβάλλει στην ομαλή εκκίνηση των ψυκτικών μηχανημάτων.
  • Η χρήση του μετατροπέα ρυθμίζει τις στροφές των ψυκτικών μηχανημάτων ανάλογα με την ζήτηση σε ψύξη.

Στην πρόσοψη του πίνακα αυτοματισμού υπάρχει μηχανή με ενδεικτικές λυχνίες για τη λειτουργία του ψυκτικού θαλάμου ανά πάσα στιγμή. Οι ηλεκτροψυκτικές πίνακες αυτοματισμού διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν την δυνατότητα απομακρυσμένης ελέγχου , που αφορά το σύνολο της ψυκτικής εγκατάστασης.

[καλά] Ακόμη, μπορούν ΝΑ υποστηριχτούν ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΜΕ Εύκολο Πρόγραμμα Χρήσης Τα ΚΙ επίσης , έχουν ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ καταγραφής ΤΩΝ θερμοκρασιών Όλο Το 24ωρο . Τα υλικά κατασκευής ανήκουν στις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις, όπως είναι οι: Telemecanique , Carel , Dixell , Eliwell LAE . [/Καλά]

Φωτογραφίες από Ηλεκτροψεκτικοί Πίνακες